(ВІДЕО) «Захотілося жити – взяв РПГ й почав стріляти», – прикордонник «Лезо» про знищення ворожого БМП

НАЗАД
23 квiтня 2024 18:16

Прикордонник на псевдо Лезо із перших днів широкомасштабного збройного вторгнення рф захищає Батьківщину у Волинському загоні. Воїн пройшов фахову підготовку та проходить службу у протитанковій заставі прикордонної комендатури швидкого реагування.

 

Сила волі та відмінні навички у володінні протитанковою зброєю допомогли прикордоннику вижити та знищити бронетехніку окупантів. «Під вечір на нашу позицію приїхали ворожі танк та БМП. Танка ми навіть спочатку не побачили, а побачили БМП, що їде повним ходом. Бойова машина зупинилась від підриву міни й уже потім я її добив з РПГ», – пригадав бій прикордонник.

«Відчуття – це страх. Бо ти бачиш, як на тебе ломиться така машина і страшно щось робити, але потім чи рефлекс спрацював. Захотілося жити – взяв РПГ й почав стріляти», – поділився своїми відчуттями військовослужбовець.

Після влучного пострілу розслаблятися було ніколи, адже ще необхідно було ліквідувати живу силу противника, яка намагалась захопити позицію. «Спочатку добивали ворожу піхоту, а потім вже як штурм пройшов якась радість була. Але радість не, тому що підбив, а радість, тому що живий», –сказав «Лезо».

А найбільше прикордонник радів би від можливості зустрітися з сімʼєю, дітьми. Проте доводиться стримувати загарбників на сході, щоб ворожа навала не просунулася далі. «Хочеться додому, хочеться спокійного життя. У мене вдома сімʼя, двоє маленьких діток, хочеться бути з ними. Але мусимо бути тут, мусимо стримувати, мусимо боротися», – резюмував боєць.

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси